Stabiel inkomen

Misschien droom je er wel van. Stoppen met werken, achterover hangen en geld verdienen zonder er maar ook iets voor te doen. Mensen die beweren dat het niet mogelijk is hebben geen kennis van zaken. Het is wel degelijk mogelijk om een stabiel maandinkomen te generen met websites. In dit artikel leggen wij uit hoe je dit voor elkaar kunt krijgen.

Doel

Stel jezelf eerst een doel. Hoeveel wil je per maand gaan verdienen met websites. 100 euro, 1.000 euro of 10.000 euro? Hoe hoger het maandbedrag dat je wilt verdienen, des te moeilijker de realisatie wordt. Begin daarom eerst met een doel dat eenvoudig te realiseren is. Stel jezelf tot doel om bijvoorbeeld 150 euro per maand te verdienen.

1 site of 100 sites

Als je één website wilt realiseren die 150 euro per maand oplevert dan moet je behoorlijk wat werk verzetten. Vaak is is makkelijker om 100 sites op te zetten die allemaal 1,50 euro per maand opbrengen. Of je kunt 25 sites maken die per site 6 euro per maand opleveren.

Zelf maken of kopen

Als je verstand van zaken hebt kun je zelf websites gaan maken. Heb je totaal geen kennis van websites dan kun je er ook voor kiezen om websites met inkomsten te kopen. Je moet dan wel weten wat goede sites zijn en wat niet. Misschien kan iemand je helpen die wel kennis van zaken heeft. Vaak worden websites met inkomsten tegen 12x de maand opbrengst verkocht. Stel dat een website 20 euro per maand oplevert dan moet je rekenen op een verkoopprijs van 240 euro. Door zo’n site te kopen heb je vervolgens al een stabiel inkomen van 20 euro per maand.

Uitbouwen

Je moet niet denken dat je in één klap een maandsalaris van 2.000 euro zult krijgen. Een netwerk opbouwen kost tijd. Heb je geld tot beschikking dan kun je dit inzetten om websites van te kopen. Het uitbouwen van je netwerk zal dan een stuk sneller gaan.

 Wij wensen je veel succes bij het creëren van een stabiel maandsalaris. Het is zeker niet onmogelijk om dit voor elkaar te krijgen, maar heb wel geduld. Het kan maanden tot jaren duren voordat je iets hebt opgezet.